1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Uitreiking Frans van Leijden Award 2023

Uitreiking Frans van Leijden Award

Op donderdag 2 november wordt de winnaar van de Frans van Leijden Award 2023 bekendgemaakt tijdens het 10-jarig bestaan van de HAS in Venlo.

Ivar van Dorst, Duifje van Dugteren en Lennart Hoops zijn de genomineerden voor deze award.

Datum
02-11-2023
Locatie
Venlo
Tijd
13:30 - 17:30

Frans van Leijden

Onder de leiding en aansturing van Frans van Leijden is HAS green academy (in zijn tijd HAS hogeschool) in Venlo een bruisende vestiging geworden. Als eerbetoon aan hem, na zijn overlijden in 2020, hebben we de Frans van Leijden Award in het leven geroepen. Dit jaar reiken we voor de 2e keer deze award uit.

Prijs en uitreiking

Naast aandacht en publiciteit ontvangt de winnaar een fysieke award en een cheque ter waarde van € 1.000,-. Deze cheque kan ingezet worden voor een ontwikkeldoel gelinkt aan het idee, initiatief of onderneming. Dat mag coaching advies zijn, maar ook de aanschaf van een product, materiaal of middel.

HAS Venlo 10 jaar

Op 2 november blikken we terug op 10 jaar HAS green academy Venlo, samen met onze community van studenten, (oud-)medewerkers, alumni en partners. Het evenement is alleen voor genodigden. Ook kijken we naar de toekomst op het gebied van food, business, biologie en health. Een programma dóór en vóór de community staat deze middag centraal en wordt ’s avonds afgesloten met een HAStastisch feest!