1. Home
  2. Samenwerken
  3. HAS bedrijvenmarkt

HAS bedrijvenmarkt

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectieven. Dit doen wij in de vorm van een markt/ beurs. De bedrijvenmarkt is een samenwerking tussen HAS green academy en studentenvereniging k.s.v. Gremio Unio

HAS-bedrijvenmarkt

Op 19 december is het zover: de bedrijvenmarkt van 10.00 tot 15.00 uur met de mogelijk om elkaar na ruim 2 jaar weer fysiek te ontmoeten! Na 15.00 uur zal er een Markt Tuitert een optreden/presentatie verzorgen.

Update:

Vanwege de grote belangstelling voor deelname en de samenloop van omstandigheden waarbij de editie in april niet doorging worden momenteel eerst de deelnemers van april uitgenodigd voor 19 december en daarna vullen we de plekken aan met de bedrijven die op de wachtlijst staan. Wil je volgend jaar ook in aanmerking komen voor een plekje? Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. 

Locatie:
Dit jaar organiseren we de bedrijvenmarkt voor het eerst niet op onze eigen locatie, maar op ongeveer 1,5 km afstand van HAS Hogeschool bij de congrescentrum 1931. De inrichting van ons onderwijs en het gebouw hebben ertoe geleid dat we een externe locatie hebben gezocht.

 

Contact Us

HAS bedrijvenmarkt

Houd mij op de hoogte van de bedrijvenmarkt voor HAS Hogeschool.