1. Home
  2. Samenwerken
  3. HAS bedrijvenmarkt

HAS bedrijvenmarkt

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectieven. Dit doen wij in de vorm van een markt/ beurs. De bedrijvenmarkt is een samenwerking tussen HAS green academy en studentenvereniging k.s.v. Gremio Unio

HAS-bedrijvenmarkt

Op 19 december is het zover: de bedrijvenmarkt van 10.00 tot 15.00 uur met de mogelijk om elkaar na ruim 2 jaar weer fysiek te ontmoeten! Na 15.00 uur zal er een Markt Tuitert een optreden/presentatie verzorgen.

Locatie:
Dit jaar organiseren we de bedrijvenmarkt voor het eerst niet op onze eigen locatie, maar op ongeveer 1,5 km afstand van HAS Hogeschool bij de congrescentrum 1931. De inrichting van ons onderwijs en het gebouw hebben ertoe geleid dat we een externe locatie hebben gezocht.

 

Inschrijven

HAS bedrijvenmarkt 2022

Presenteer je bedrijf of instelling tijdens deze dag door middel van een stand. Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in het digitale programmamagazine dat verspreid wordt onder alle studenten van HAS green academy.

Wij zouden de factuur graag digitaal verzenden. Naar welk email adres mag dit?

Werkt je bedrijf/instelling non-profit? Dan maak je aanspraak op korting.
HAS Bedrijvenmarkt opties
Wil je gebruik maken van een 55 inch beeldscherm?
Met hoeveel personen zijn jullie aanwezig?
Gegevens tbv Bedrijvenmarkt

Vul hier de gegevens in voor de vermelding op de bedrijvenmarkt en in het magazine. Let op, vul alle verplichte velden compleet in! Het is niet mogelijk om op een later moment nog info toe te voegen.

Maximaal 100 woorden in het NL
Maximaal 100 woorden in het engels
Let op: je kunt hier maar één domein aangeven.