Pet Monitor

De Pet Monitor is een rapport over trends en ontwikkelingen binnen de gezelschapsdierensector. De monitor is geschreven vanuit het Trendpanel Gezelschapsdieren, gecoördineerd door Aeres Hogeschool Dronten in samenwerking met HAS green academy.

pet monitor

De Pet Monitor is tot stand gekomen door middel van nauwe samenwerking met: het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties. Het voornaamste doel van de monitor is om de sector met betrouwbare gegevens en goede onderbouwing van informatie te voorzien.

Pet Monitor 2022

Het ontbreken van eenduidige, goed onderbouwde gegevens en de continue ontwikkeling van de sector vormen de aanleiding voor de oprichting van Trendpanel Gezelschapsdieren. Trendpanel Gezelschapsdieren wil samen met het bedrijfsleven, opleidingsinstituten en brancheorganisaties betrouwbare gegevens over de gezelschapsdierensector verzamelen en verspreiden door middel van de jaarlijks uitgegeven Pet Monitor. Op deze manier probeert Trendpanel Gezelschapsdieren een bijdrage te leveren aan de sector.

In de Pet Monitor 2022 staat sport en ontspanning centraal. Hoeveel hondensporten zijn er en hoeveel nemen daaraan deel? Hoe zit het met het welzijn tijdens shows? Kom erachter in de Pet Monitor van 2022!

Download de Pet Monitor

Neem contact op

  • avatar vrouw

    Mariƫlle Schuurmans

    Docent Toegepaste Biologie en Veehouderij

    m.schuurmans@has.nl
    m.schuurmans@has.nl