Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Food Experience

HAS Food Experience 1-5 maart 2021: Weet je nog? Op 4 februari 2020 bruiste het in het gebouw van HAS Hogeschool: 230 trotse studenten presenteerden tijdens de HAS Food Experience vernieuwende projecten aan zo’n 1500 bezoekers. Wat een feest!

Bekijk hier het HAS Food Talent Magazine van 2021!

Meld je nu aan voor de HAS Food Experience 2021!

We namen afscheid met de woorden: “Tot ziens op 2 februari 2021”. Kort daarna brak de coronacrisis uit. Als HAS Hogeschool stapten we in korte tijd over van fysiek naar online onderwijs: een enorme uitdaging die van zowel studenten als docenten inzet en flexibiliteit heeft gevraagd.

Online editie
De HAS Food Experience 2021 kan helaas niet fysiek plaatsvinden bij HAS Hogeschool. In plaats daarvan houden we een online editie. Maar de kern van de HAS Food Experience verandert niet. HAS Hogeschool groeit door van hogeschool naar expertisecentrum en draagt actief bij aan belangrijke maatschappelijke uitdagingen op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Tasting talents
Studenten van HAS Hogeschool hebben individueel specifieke talenten en spelen een belangrijke rol in het betekenis geven aan de toekomst. Op de HAS worden onze food talenten opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, veelal in samenspel met bedrijven uit de sector. Het “proeven” van onze food talenten staat centraal op de HAS Food Experience 2021. Zodoende hebben wij gekozen voor het thema ‘Tasting Talents’. Meld je aan en ontmoet deze talenten!

Programma 1-5 maart 2021
De HAS Food Experience vindt volledig online plaats van 1-5 Maart 2021. Elke dag bieden we een inspirerend programma in het teken van een specifieke categorie. Het programma kun je via een livestream volgen. We houden ook meet & greets tussen studenten en bedrijven. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards. Lees meer...

Meld je nu aan voor de HAS Food Experience 2021!

Sponsors FE21

Jouw eigen foodtalent ontwikkelen? Dat kan met onze bedrijfsopleidingen!’