Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Interesse om aanwezig te zijn tijdens de Studenten Studiedag?

Aanmelden Studenten Studiedag voor Bedrijven

Studenten Studiedag

We vinden het prettig om te merken dat je ook in deze tijden van het coronavirus toch geïnteresseerd bent in de Studenten Studiedag! We gaan er ,ondanks alle maatregelen, met elkaar een leuke en informatieve dag van maken.

Wij zouden de factuur graag digitaal verzenden. Naar welk email adres mag dit?

Digitale Bedrijvenmarkt opties
Gegevens tbv Bedrijvenmarkt

Vul hier de gegevens in voor de vermelding op de bedrijvenmarkt. Let op, vul alle verplichte velden compleet in! Het is niet mogelijk om op een later moment nog info toe te voegen.

Digitaal inloop spreekuur

Digitaal inloop spreekuur

We organiseren de digitale inloopspreekuren via MS Teams. Wij verzorgen de aanmaak van de 'vergaderingen' en stellen deze open voor studenten. Laat hier het emailadres achter van de persoon die het inloopuur zal verzorgen namens het bedrijf, zodat wij hem/haar kunnen toevoegen aan de vergadering. Je kunt kiezen om één of meerdere tijdsslots aanwezig te zijn. Vul meerdere emailadressen in als je met meerdere collega's toegevoegd wilt worden aan hetzelfde inloopuur.

Vacature aanbieden
Contactgegevens voor Visitekaartje

Door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en de verwerking van je gegevens, zoals beschreven in ons privacy statement.