Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Carrièredag - Studenten Studiedag

Carrieredag HAS Hogeschool

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs tijdens de Studenten Studiedag (voorheen de Carrieredag).

Jaarlijks organiseren we de Studenten Studiedag waar de bedrijvenmarkt een onderdeel van is.

Vorig jaar heeft deze dag geheel online plaatsgevonden. We hebben ervaren dat het voor zowel de studenten als de bedrijven wenselijk is om elkaar fysiek te ontmoeten.

Momenteel ervaren wij nog steeds beperkingen in het onderwijs vanwege de Corona-maatregelen. Door de huidige manier van roosteren en lesgeven is het niet haalbaar een brede bedrijvenmarkt op te zetten in ons gebouw. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden voor een event waarbij bedrijven/instellingen met studenten in contact kunnen treden. We verwachten in het voorjaar (maart/april) de mogelijkheid te bieden voor een fysieke bedrijvenmarkt.

Heb je interesse in deelname, laat het ons weten via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte.

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Contact Us

Studenten Studiedag

Houd mij op de hoogte van de Studenten Studiedag voor HAS Hogeschool.

Terugblik 2019

Op 14 november 2019 vond de 4e editie van de Studenten Studiedag plaats. Wij organiseren deze dag voor onze studenten (ruim 3000) om ze te informeren over de mogelijkheden en keuzes die ze kunnen maken tijdens hun studie, zoals o.a. stages en minors in binnen- en buitenland.

De dag bestaat uit verschillende onderdelen zoals een bedrijvenmarkt, ontmoetingsplein met meerderejaars studenten, voorlichtingen van de minors en een zakelijk ‘fun’ gedeelte.

Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie in 2019:

Deel deze pagina