Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Carrièredag - Studenten Studiedag

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs tijdens de Studenten Studiedag (voorheen de Carrieredag).

Studenten Studiedag

Momenteel zijn we druk bezig om de mogelijkheden te verkennen van een (digitale) bedrijvenmarkt binnen de huidige corona-maatregelen. Heb je interesse om deel te nemen? Laat je gegevens achter via het contactformulier onder aan de pagina en we sturen je informatie zodra deze beschikbaar is!

Op 14 november 2019 vond de 4e editie van de Studenten Studiedag plaats. Wij organiseren deze dag voor onze studenten (ruim 3000) om ze te informeren over de mogelijkheden en keuzes die ze kunnen maken tijdens hun studie, zoals o.a. stages en minors in binnen- en buitenland.

De dag bestaat uit verschillende onderdelen zoals een bedrijvenmarkt, ontmoetingsplein met meerderejaars studenten, voorlichtingen van de minors en een zakelijk ‘fun’ gedeelte.

Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie in 2019:

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Contact Us

Studenten Studiedag

Houd mij op de hoogte van de Studenten Studiedag voor HAS Hogeschool.