Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Online lancering CoE Groen

Logo CoE Groen
  1. HAS Organisatie
  2. Actualiteit
  3. Agenda
  4. Online lancering CoE Groen

Op 22 april vieren we de officiële lancering van het Centre of Expertise (CoE) Groen met een inspirerende online bijeenkomst.

Het CoE Groen is in 2019 gestart. De infrastructuur staat en we hebben onlangs de toekenning gekregen van de SPRONG Groen subsidie. Vanaf nu kunnen we de ambities krachtig en voortvarend verder ten uitvoer brengen, samen met onze partners.

Ontwikkelingen en de toekomst

Tijdens deze bijeenkomst betrekken wij je bij de ontwikkelingen en de toekomst. Waar liggen de kansen om de transitie-opgaven nog verder te versnellen door praktijkgericht onderzoek? Wat is het perspectief van de verschillende stakeholders, waar vinden we elkaar en kunnen we samen nog meer vaart maken?

Online bijeenkomst

Live vanuit de studio gaan we in gesprek, netwerken, ontmoeten en is er ruimte voor kenniscreatie.

Doe mee tijdens de live sessies en interactieve workshops - onder begeleiding van de leden van het managementteam CoE Groen - samen met:

  • Lectoren (zoals Frederike Praasterink - Lector Future Food Systems, Annet Roodenburg - lector Voeding en Gezondheid en Fred van de Velde - lector Eiwittransitie in voeding),
  • Onderzoekers,
  • Samenwerkingspartners en een breder netwerk van belanghebbende,
  • Bestuurders van de groene hogescholen - HAS Hogeschool, Aeres Hogeschool, Hogeschool Inholland en Hogeschool van Hall Larenstein,
  • Het Ministerie van LNV en
  • Regieorgaan SIA

Programma en aanmelden

Bekijk voor het volledige programma en om je aan te melden de website van CoE Groen. 

Feestelijke lancering Centre of Expertise Groen

Datum:
donderdag 22 april 2021

Tijd:
van 15.30 tot 17.00 uur

Locatie:
online