Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Expo 2021

Logo HAS Expo 2021
  1. HAS Expo
  2. HAS Expo 2021

Op donderdag 17 juni, staat traditiegetrouw de HAS Expo op de agenda. Dit jaar, vanwege de covid-19 maatregelen, wederom geen fysieke expositie op locatie, maar digitaal.

De HAS Expo 2021

De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: werken aan een betere toekomst voor onze mensen en de wereld. Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

De digitale expositie van de BO-posters

In deze digitale expositie willen we je laten zien hoe onze studenten hun talent inzetten om bij te dragen aan de (maatschappelijke) uitdagingen die er zijn. Ze hebben de afgelopen maanden gewerkt aan innovatieve oplossing. Er zijn bijna 170 posters gemaakt, verdeeld over de thema’s agro, food, leefomgeving & natuur en business & ondernemerschap. De posters geven een inkijk in de real-life opdrachten die ze hebben uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers.

Extra makkelijk: ze zijn gebundeld op thema en onderwerp. Op elk gewenst moment te bekijken, iedere dag van het jaar.

Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer weten over een thema? Bij elke pagina vind je aan de rechterkant een contactpersoon. Hij/zij vertelt je er graag meer over!

We hebben dit jaar geen evenement of officiële opening. Wel proberen we zoveel mogelijk projecten een podium te bieden en aandacht te vragen voor de expositie om zo de studenten in de spotlights te zetten, omdat we trots zijn op wat onze studenten en medewerkers hebben bereikt!

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Bekijk hier onderdelen van de HAS Expo 2020 terug

Onze thema's

Deel deze pagina