Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bedrijfsopleidingen en cursussen

Filters

Type
Thema's
Onderwerpen
Duur
Locatie
Taal

Toon resultaten

29 resultaten


Cursus Idee ontwikkeling voor food concepten

Wil je een food concept ontwikkelen, maar vind je het lastig om tot ideeën te komen? In deze korte cursus leren we je hoe je vanuit verschillende invalshoeken tot ide...

  1. Start 11 mei 2021
  2. Den Bosch
  3. 2 maanden

Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten. Voedselveiligheid is een hot topic en ligt altijd onder een vergrootglas. Alle reden dus om risico’s te m...

  1. Start 11 mei 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden



Deficiëntiecursus Scheikunde

Verschillende opleidingen van HAS Hogeschool gaan uit van voldoende voorkennis van scheikunde. Dit geldt ook voor diverse opleidingen en cursussen van HAS Kennistransf...

  1. Start 31 mei 2021
  2. Den Bosch
  3. 6 weken

Deficiëntiecursus Wiskunde

Verschillende opleidingen van HAS Hogeschool gaan uit van voldoende voorkennis van wiskunde. Dat geldt tevens voor sommige cursussen van HAS Kennistransfer en Bedrijfs...

  1. Start 31 mei 2021
  2. Den Bosch
  3. 6 weken

Workshop Zout- en suikerverlaging

Deze workshop geeft je theoretische en praktische kennis over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging.

  1. Start 17 juni 2021
  2. Bergen op Zoom, Den Bosch
  3. 1 dag

Cursus Vleestechnologie

Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Vlees is een product dat zich hier bij uitstek voor leent. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht...

  1. Start 31 augustus 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Ken...

  1. Start 31 augustus 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden


Cursus Food & Business Marketing

Hoe maak je van een nieuw voedingsmiddel een sterk merk? Hoe ontwikkel je een missie, visie en strategie? Wat voor eisen stelt dat aan de inkoop en verkoop? De cursus...

  1. Start 02 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat le...

  1. Start 02 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden

Cursus Zuiveltechnologie

De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf lig...

  1. Start 02 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden




Cursus Packaging Projectmanager

Verpakken van producten is een wezenlijk onderdeel in de gehele keten van een product. Van opdracht om een verpakking voor een product(range) te maken, tot de uiteinde...

  1. Start 09 september 2021
  2. Den Bosch
  3. 6 maanden



Workshop Zout- en suikerverlaging

Deze workshop geeft je theoretische en praktische kennis over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging.

  1. Start 05 oktober 2021
  2. Bergen op Zoom, Den Bosch
  3. 1 dag

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? Wie met voe...

  1. Start 16 november 2021
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbete...

  1. Start 10 februari 2022
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden

Cursus Productontwikkeling & ingrediënten

Onderzoek staat aan de basis van productontwikkeling van voedingsmiddelen. Kennis van onderzoeksmethoden, analysetechnieken en sensoriek zijn daarbij onmisbaar. De hoo...

  1. Start 10 februari 2022
  2. Den Bosch
  3. 6 maanden

Online basiscursus zuiveltechnologie

Werkzaam in de zuivel of in een aanverwante bedrijfstak en op zoek naar kennis over zuivel en zuivelingrediënten? Volg dan nu de online basiscursus Zuiveltechnologie e...

  1. Startdatum wordt met je afgestemd
  2. Op locatie
  3. 8 dagen

Online course Meat Technology in the Netherlands

The Netherlands is one of the world´s largest exporters of agricultural-food products, second only to the US. The meat processing and the dairy industries, with sales...

  1. Startdatum wordt met je afgestemd
  2. Op locatie
  3. 8 dagen

Online Kennismaking met bakkerijtechnologie

Werkzaam in de bakkerijsector of in een aanverwante bedrijfstak en op zoek naar kennis over de brood en banket? Volg dan nu de online cursus Kennismaking Bakkerijtechn...

  1. Doorlopend beschikbaar
  2. Op locatie
  3. 7 dagen