Maurits Oosterlaar over de cursus Zuiveltechnologie

“In de cursus zocht en kreeg ik meer verdieping en specialistische kennis over zuivel. In mijn werk in de productkwaliteit heb ik vaak te maken met issues bij en productinhoudelijke vragen van klanten. De kennis uit de cursus kon ik direct toepassen, heel fijn. Voor mij is het zeker een verrijking geweest, houd er echter rekening mee dat al deze kennis niet uit zichzelf tot je komt, hier moet hard voor gewerkt worden vooral doordat het een pittige combinatie is met een baan en reistijd!”.
![]()
“De cursus had mijn interesse vanuit mijn rol om beter te snappen wat er met melk gebeurt. Andere collega’s hadden deze cursus al gevolgd en waren enthousiast. Ik heb zelf een bedrijfskundige achtergrond en vind het belangrijk om te snappen wat er gebeurt met onze producten. In de cursus leer je welke processtappen een product ondergaat en hoe diverse bestanddelen reageren op een bewerking. De cursus kostte me qua tijd drie uur per week voorbereiding plus een cursusavond in Den Bosch, wat mij betreft prima te combineren met het werk. Het is een nuttige en leerzame cursus voor mensen die in de zuivel werkzaam zijn of die met zuivelproducten in hun bedrijf te maken hebben”.
![]()
"Wij hebben een online incompany cursustraject gevolgd. Het resultaat van de cursussen is al direct zichtbaar. In gesprekken met potentiële klanten zijn onze medewerkers een betere gesprekspartner waardoor klanten eerder voor Numidia kiezen en bij problemen kunnen ze beter de oorzaak achterhalen. Daarnaast is er zelfs een trader die naar aanleiding van een idee in de cursus inmiddels poeders verkoopt in een branche waar hij voorheen nooit over nagedacht had. Een investering in een goede cursus levert zijn geld dus zeker op."
![]()