1. Home
  2. Meer HAS
  3. Reviews
  4. Afgestudeerde Isa aan het woord

Afgestudeerde Isa aan het woord

Isa Vullers studeerde Hippische Bedrijfskunde en Pet Business aan de HAS green academy. Met haar passie voor paardensport en kennis die ze op heeft gedaan op de HAS, streeft ze nu haar eigen businessidee na.

Even voorstellen...

Ik ben ex-student aan de HAS green academy waar ik de opleiding Hippische Bedrijfskunde en Pet Business succesvol heb afgerond. Ik heb een grote passie voor de paardensport welke ik combineer met mijn werkzaamheden als eventcoördinator en social media marketeer. Ik ben dagelijks te vinden in mijn eigen paardenstal waar ik mijn ambitie om het hoogst haalbare te behalen binnen de dressuursport zo professioneel mogelijk nastreef en waar ik jonge, talentvolle D-pony's opleid voor de verkoop.

De HAS heeft voor mij een grote bijdrage gehad in het concretiseren en realistisch maken van mijn toekomstdroom.

Wat zijn jouw herinneringen aan de HAS?

De HAS heeft voor mij een grote bijdrage gehad in het concretiseren en realistisch maken van mijn toekomstdroom. In mijn afstudeerfase heb ik gekozen voor het “Zelfstandig ondernemen traject”. In dit traject krijgen studenten met de ambitie om een eigen bedrijf te runnen de kans om deze ambitie uit te werken.

Met alle opgedane kennis uit de voorgaande studiejaren heb ik een businessplan geschreven over de opleiding en verkoop van jonge getalenteerde sportpony's waar ik nu meteen grote glimlach op terugkijk. Het maken van dit plan liet mij inzien dat ik met mijn businessplan een mooi fundament heb gecreëerd om in mijn toekomst verder op voort te bouwen.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik ben nu werkzaam als eventcoördinator bij Kloosterhof, het bedrijf van mijn vader. Daarnaast onderhoud ik voor bedrijven de social media kanalen en verkoop ik sportpony's.

Gezien mijn nieuwe levensfase waarin ik ga samenwonen vind ik het belangrijk om vastigheid te hebben in mijn inkomen. Vandaar mijn keuze om naast het nastreven van mijn businessidee ook op parttime basis werknemer te zijn. Het besef hiervoor is pas gekomen toen ik samen met mijn vriend het plan maakte om samen te gaan wonen. “Je gaat het immers pas zien als je het doorhebt,” zei Johan Cruijf.

Naast mijn carrière focus ik mij ook op het hoogst haalbare binnen de dressuursport. Ik word opgeleid door Karin Retera en maak plannen om in de toekomst fokker te zijn van mijn eigen sportpaarden.