
Video: Docent Hans
In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!
Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.
In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Tuinbouw en akkerbouw Robert meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
Hi, I am Babette and am currently in my 3rd year here at the HAS! I'd like to tell you more about my experiences here and my minor in Bordeaux.
Na het behalen van zijn VWO diploma is Morris (23) aan een nieuw studieavontuur begonnen. Na een verkeerde studiekeuze is hij vervolgens bij de HAS green academy uitgekomen. Hij zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Food Innovation en heeft afgelopen studiejaar zijn specialisatierichting gekozen. Lees hieronder meer over zijn ervaring op de HAS.
Tobias is 19 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Milieukunde. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder!
Nina zit in het tweede leerjaar van Food Technology. Hiervoor heeft ze een vergelijkbare opleiding gevolgd op het MBO, waar ze erachter kwam dat ze het ontwikkelen van producten en het proces achter voedingsmiddelen erg interessant vond. Voordat ze begon aan de opleiding heeft ze een basiscursus in wiskunde en scheikunde gevolgd op de HAS. Lees hieronder meer over haar ervaringen met de opleiding en de basiscursussen.
Louka studeerde Hippische Bedrijfskunde & Pet Business aan de HAS in Venlo. Hier wist ze haar passie voor paarden te combineren met haar toekomstige baan.
Julien is bezig met zijn opleiding Tuinbouw en akkerbouw. Zijn stage heeft hij gevolgd bij Blueberry Giant in Weeze, Duitsland. Zijn opdrachtgever is oud-HAS'er John Berden. Julien en John vertellen meer over het stageproces.
Ik ben Janno, ik zit in het eerste jaar van Health Innovation. Ik kom uit Utrecht en ben 19 jaar oud.
Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot Roel zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Nu is hij docent Milieukunde en een studentcoach. Benieuwd naar zijn ervaring en wat hij jou gunt? Lees dan snel verder!
Na veel verschillende opendagen te bezoeken, voelde hij de beste klik op de opleiding Milieukunde aan de HAS green academy. Siebe is nu een vierdejaars student van de opleiding Milieukunde en verteld ons onder andere over zijn buitenlandervaring.
Sanne zit in het tweede jaar van de opleiding Milieukunde. Biologie en scheikunde waren vakken die ze erg leuk vond op de middelbare school en het milieu was altijd al een interessant en belangrijk onderwerp voor haar. Benieuwd naar Sannes' ervaringen? Hieronder vertelt zij haar verhaal!
Roel begon zijn carrière als grafisch vormgever. In het werkveld kwam hij er al snel achter dat hij het heel leuk vond om bezig te zijn met verpakkingen. Hij kreeg het aanbod om in het buitenland te gaan werken, maar besloot het zelf over een andere boeg te gooien en zijn kennis en ervaring uit de praktijk naar het onderwijs te brengen. Benieuwd naar meer over Roel zijn (werk)ervaringen? Lees dan snel verder!
Marjolein werkt al zeven jaar op HAS green academy als docent bij de opleiding Food Innovation. Haar opgedane kennis als voedingstechnoloog brengt ze naar de praktijk door middel van verschillende lessen in de design richting. Wil je meer weten over de (werk)ervaringen van Marjolein? Lees dan snel verder!
Zijn passie voor onderzoek en de wereld van Food was er altijd al. Met een ruime internationale werkervaring is Rob sinds een aantal jaar docentonderzoeker bij de opleiding Food Technology. Met een specialisatie in het vakgebied conserveren is hij voornamelijk bezig geweest in de proceskant van het werkveld. Rob geeft nu les, is een onderzoeker in het lectoraat van 'voedselproductie in een circulaire economie' en daarnaast begeleid hij verschillende afstudeeronderzoeken. Meer weten over de verschillende (werk)ervaringen van Rob? Lees dan snel verder!
Angela is een vierdejaars student van de opleiding Milieukunde. Op de middelbare school lag haar interesse met name bij de vakken aardrijkskunde en biologie, deze vakken zie je ook terug in de opleiding Milieukunde. Dit is een van de redenen waarom Angela koos voor deze opleiding. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!
Abel Jan is Docent Marketing bij de opleiding Food Innovation. Naast het lesgeven is hij sinds een aantal jaar ook BO-coördinator. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder!
Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op HAS green academy. Voordat ze bij de HAS kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!
Hi, ik ben Marlou Jacobs en ik zit op dit moment in mijn 3de jaar van de studie Bedrijfskunde en agribusiness. Ik heb tijdens mijn opleiding al meerdere stages gelopen, en één daarvan was bij Delphy in Egypte. Daar maakte ik deel uit van team noord-west Afrika.
Vóór mijn huidige opleiding Health Innovation heb ik een mbo-opleiding afgerond én nog een jaar hbo gedaan op een grote school. Omdat het hbo een stuk theoretischer is dan het mbo, had ik het gevoel dat het uitdagend zou gaan worden.
Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.
Ken is afgestudeerd van de opleiding Food Technology en heeft tijdens zijn studie stagegelopen bij Dommelsch Brouwerij in Dommelen.
De stap naar het hbo was voor mbo-studente Laura best spannend. Een andere manier van leren, meer theorie en meer zelfstandig werken. Zou ze dat wel kunnen?
Na zijn mbo-opleiding Voeding en Techniek besloot Louisben door te gaan studeren bij HAS green academy. Hij heeft het eerste jaar van de opleiding Food Technology achter de rug.