
Video: Docentverhaal Jac
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!
Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
Hi ik ben Dana en 20 jaar oud en ik zit in het 2e studiejaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy in Den Bosch.
In een korte video vertelt docent Milieukunde Marc meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Horticulture & Business Management Christopher meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus International Food & Agribusiness Francesco meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
Gijs Lemmens (26) wist al vroeg wat hard werken is. Bij het varkensbedrijf van zijn familie leerde hij de varkens jong kennen. Dit sloeg aan, en vanaf jonge leeftijd ging hij bij een varkenshouderij in de omgeving werken. “Elke zaterdag ben ik er nog steeds te vinden,” lacht hij. Toch koos Gijs ervoor om zijn horizon te verbreden. Via HAS green academy vond hij zijn passie: jongdiervoeding. Inmiddels werkt hij als accountmanager bij Denkavit.
In een korte video vertelt alumnus Bedrijfskunde en foodbusiness Lies meer over haar werkzaamheden en haar ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt docent Bedrijfskunde en foodbusiness Linda meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Veehouderij Teun meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent International Food & Agribusiness Bram meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Horticulture & Business Management Ralf meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Tuinbouw en akkerbouw Robert meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
Hi, I am Babette and am currently in my 3rd year here at the HAS! I'd like to tell you more about my experiences here and my minor in Bordeaux.
Na het behalen van zijn VWO diploma is Morris (23) aan een nieuw studieavontuur begonnen. Na een verkeerde studiekeuze is hij vervolgens bij de HAS green academy uitgekomen. Hij zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Food Innovation en heeft afgelopen studiejaar zijn specialisatierichting gekozen. Lees hieronder meer over zijn ervaring op de HAS.
Tobias is 19 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Milieukunde. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees dan snel verder!
Nina zit in het tweede leerjaar van Food Technology. Hiervoor heeft ze een vergelijkbare opleiding gevolgd op het MBO, waar ze erachter kwam dat ze het ontwikkelen van producten en het proces achter voedingsmiddelen erg interessant vond. Voordat ze begon aan de opleiding heeft ze een basiscursus in wiskunde en scheikunde gevolgd op de HAS. Lees hieronder meer over haar ervaringen met de opleiding en de basiscursussen.
Louka studeerde Hippische Bedrijfskunde & Pet Business aan de HAS in Venlo. Hier wist ze haar passie voor paarden te combineren met haar toekomstige baan.
Julien is bezig met zijn opleiding Tuinbouw en akkerbouw. Zijn stage heeft hij gevolgd bij Blueberry Giant in Weeze, Duitsland. Zijn opdrachtgever is oud-HAS'er John Berden. Julien en John vertellen meer over het stageproces.
Ik ben Janno, ik zit in het eerste jaar van Health Innovation. Ik kom uit Utrecht en ben 19 jaar oud.