1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Word ook lid van de HAS Community van HAS Hogeschool

Word ook lid van de HAS Community van HAS Hogeschool

De HAS alumnisite is vernieuwd. De netwerksite voor HAS-relaties is een platform voor alumni, medewerkers en 2e t/m 4e jaars-studenten. Je kunt er terecht voor het vinden of plaatsen van stages, vacatures, evenementen, interessante informatie, actuele projecten en het laatste nieuws.

Leden van de HAS Community willen iets voor elkaar betekenen

Eind 2015 lanceerde HAS Hogeschool een alumnisite, destijds bedoeld om contact te blijven houden. Inmiddels is de site uitgegroeid tot een HAS Community-site, met op dit moment zo’n 2100 leden die iets voor elkaar willen betekenen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van het delen van nieuws, stages, vacatures of aankomende evenementen. Wil je iets extra’s betekenen voor de HAS Community, dan kun je ervoor kiezen om mentor te worden. Leden mogen jou dan voor bepaalde zaken benaderen, zoals voor advies of coaching of voor het beoordelen van een CV. Verder kun je aangeven of je op HAS Hogeschool gastlessen zou willen geven, of een bedrijfspresentatie zou willen verzorgen.

Hoe werkt het?

De HAS Community site werkt hetzelfde als andere sociale media. Je kunt er foto’s plaatsen, oproepen doen of bijvoorbeeld oud-klasgenoten een berichtje sturen. Als je op een vacature klikt, zie je bijvoorbeeld wie deze vacature heeft geplaatst en wie uit jouw HAS netwerk daar werkt. Aan deze personen zou je bijvoorbeeld kunnen vragen of zij iets meer kunnen vertellen over het bedrijf.

Aanmelden

Wil jij contact houden met HAS Hogeschool, op de hoogte blijven van nieuws of meer betekenen voor de HAS Community? Meld je dan aan op de HAS Community site. Aanmelden gaat gemakkelijk via LinkedIn of Facebook, maar je kunt ook een nieuw account maken.