1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Wie wint de Frans van Leijden award? Stem nu!

Wie wint de Frans van Leijden award? Stem nu!

Onder de leiding en aansturing van Frans van Leijden is HAS green academy (in zijn tijd HAS hogeschool) in Venlo een bruisende vestiging geworden. Als eerbetoon aan hem hebben we, na zijn overlijden in 2020, de Frans van Leijden Award in het leven geroepen. Dit jaar reiken we voor de 2e keer deze award uit.

Voor de zomervakantie kon iedereen nominaties aandragen. De jury heeft uiteindelijk Ivar, Duifje en Lennart geselecteerd als genomineerden voor de Frans van Leijden award 2023.

Genomineerden

  • Ivar van Dorst – International Food & Agribusiness, afgestudeerd in 2021
  • Duifje van Dugteren – Food Innovation – afgestudeerd in 2022
  • Lennart Hoops - International Food & Agribusiness, afgestudeerd in 2023

Breng je stem uit

Wie wint de Frans van Leijden award 2023? Bekijk de video’s en breng je stem uit! Stemmen kan tot en met 13 oktober. Uiteindelijk geeft de jury de doorslag, met haar eigen visie op de criteria én natuurlijk de voorkeur van het publiek hierin meewegend.

Stemmen Frans van Leijden award

Ivar van Dorst

Duifje van Dugteren

Lennart Hoops

Prijs en uitreiking

Op donderdag 2 november wordt de winnaar van de tweede Frans van Leijden award bekendgemaakt tijdens het 10-jarig bestaan van de HAS in Venlo. Naast aandacht en publiciteit ontvangt de winnaar een fysieke award en een cheque ter waarde van € 1.000,-. Deze cheque kan ingezet worden voor een ontwikkeldoel gelieerd aan het idee, initiatief of onderneming. Dat mag coaching of advies zijn, maar ook de aanschaf van een product, materiaal of middel.