1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe podcastaflevering over het inrichten van een klimaatrobuust landschap

Nieuwe podcastaflevering over het inrichten van een klimaatrobuust landschap

Er is weer een nieuwe podcastaflevering online over het thema regeneratieve landbouw. We hebben het over maatregelen die worden genomen om het landschap klimaatrobuust in te richten. Vaak kennen we de impact daarvan niet. Maar hoe meet je dat? En wat is een klimaatrobuust landschap eigenlijk?

Fabian-Ellen

Te gast zijn lector Ellen Weerman en docentonderzoeker Fabian Ercan van het lectoraat Klimaatrobuuste landschappen van HAS green academy. Zij richten zich op meten is weten en zien is geloven.  

Aan bod komen verschillende onderzoeksprojecten, denk aan Klimaatrobuuste Maatregelen voor de landbouw, NWO-RESHAPE & NAT en NWO-WUNDER.

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy vind je hier