1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe aflevering podcast over opleiden en ondernemen binnen regeneratieve landbouw

Nieuwe aflevering podcast over opleiden en ondernemen binnen regeneratieve landbouw

Docent René Quinten (Toegepaste Biologie) en vierdejaars student Jord van Wijk (Management van de Leefomgeving) van HAS green academy zijn te gast in de vandaag verschenen afsluitende podcastaflevering over het thema regeneratieve landbouw.

Hart voor Groen

We hebben het over het opleiden van regeneratieve boeren. Hoe kunnen zij zich verder ontplooien? Wat hebben ze nodig? Welke rol speelt ondernemerschap? En hoe kunnen wij ze als HAS begeleiden?
Presentator Florieke Koers praat met hen onder meer over de minor Farming with Nature, de bedrijfsopleidingen binnen het thema natuurbeheer en ondernemerschap en het biologische melkveebedrijf van Jords familie.

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.


Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy vind je op onze website: has.nl/onderzoek