1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe aflevering podcast Hart voor Groen over pionieren met voedselbossen

Nieuwe aflevering podcast Hart voor Groen over pionieren met voedselbossen

Dit is de tweede aflevering in onze serie over het thema verdienmodellen en verdienvermogen. We hebben het over pionieren met nieuwe vormen van landbouw, zoals voedselbossen.

voedselbossen

Een goed verdienvermogen creëren is dan best een uitdaging. Welke verdienstrategieën passen voedselbosbouwers toe? En hoe lukt het, ondanks ons huidige landbouw- en voedselsysteem, toch een goede boterham te verdienen? Te gast zijn docentonderzoeker Marente Lokin van het lectoraat Verdienvermogen voor natuurinclusieve landbouw en agrarisch ondernemer Nicolaas Geijer.

Publicatiedatum
11-06-2024

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy hier