1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe aflevering onderzoekspodcast over de ketenaanpak met voldoende verdienvermogen

Nieuwe aflevering Hart voor Groen: ketenaanpak met voldoende verdienvermogen

Dit is de laatste aflevering in onze podcastserie over het thema verdienmodellen en verdienvermogen. In de vorige aflevering bespraken we de gebiedsaanpak als manier om boeren te ondersteunen met verduurzamen en tegelijkertijd voldoende verdienvermogen te creëren. In deze aflevering bekijken we de ketenaanpak.

image podcast hart voor groen

Te gast zijn lector PJ Beers van de lectoraatgroep Future Food Systems en daarnaast Roy Meijer, voorzitter van het NAJK, ofwel het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt.  

Publicatiedatum
08-07-2024

Dit is meteen ook de laatste aflevering van dit studiejaar voor de onderzoekspodcast Hart voor Groen. Wij nemen even een pauze en horen je graag terug na de zomervakantie. Het thema waarmee wij het nieuwe studiejaar aftrappen is de eiwittransitie en alles wat daarmee samenhangt. Tot dan en een fijne podcastzomer! 

Luister de aflevering nu via HAS.nl/hartvoorgroen of in je favoriete podcast-app.  

 

Wat ik belangrijk vind aan de keten is dat je goed beseft wat jouw plek en meerwaarde in die keten is en waar een ander je nodig heeft, maar jij ook een ander.
Roy Meijer
Voorzitter van het NAJK

Over Hart voor Groen 

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.  

Meer weten of reageren? 

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy vind je op onze website: has.nl/onderzoek