1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe aflevering onderzoekspodcast Hart voor Groen over de context van regeneratieve landbouw

Nieuwe aflevering podcast Hart voor Groen over de context van regeneratieve landbouw

We starten vandaag met een serie podcastafleveringen over het thema regeneratieve landbouw. Want wat is regeneratieve landbouw eigenlijk? Voor welke maatschappelijke opgaven biedt het een oplossing? Welke barrières moeten we dan doorbreken? En wat is de rol van de HAS hierin?

Hart voor Groen - Bram-Frederike

In deze aflevering zijn Frederike Praasterink en Bram van Helvoirt van HAS green academy te gast. Frederike is lector van de lectoraatgroep Future Food Systems. Bram van Helvoirt is docentonderzoeker en verbonden aan de opleiding International Food & Agribusiness. Zij schetsen de context van regeneratieve landbouw. Aan bod komt onder meer het onderzoeksproject ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’ waar HAS green academy penvoerder van is.

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Luister de aflevering nu via HAS.nl/hartvoorgroen of in je favoriete podcast-app.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy vind je op onze website: has.nl/onderzoek