1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Lector Annet Roodenburg en student Food Technology te gast in podcast Hart voor Groen

Lector Annet Roodenburg en student Food Technology te gast in podcast Hart voor Groen

Er is een nieuwe aflevering van de onderzoekspodcast Hart van Groen beschikbaar. Deze aflevering is onderdeel van een vierluik over gezond voedselkeuzegedrag. We hebben het deze keer over het verbeteren van ons voedselaanbod en de rol van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven daarin.

Hart voor Groen

Publicatiedatum
23-02-2024

Te gast zijn lector Voeding en Gezondheid Annet Roodenburg en een vierdejaars student Food Technology van HAS green academy. Luister mee naar een bijzonder gesprek over het verbeteren van het voedselaanbod als voorwaarde om consumenten beter te laten kiezen. Aan bod komt onder meer het consumentenpanel voor het testen van foodconcepten en de minor Creating a Healthy Food Environment waarin studenten opdrachten uitvoeren voor het werkveld. Gespreksleider is Florieke Koers.

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de gloednieuwe onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy