1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. HAS Hogeschool houdt op 15 april een online open dag

HAS Hogeschool houdt op 15 april een online open dag

HAS Hogeschool houdt op 15 april 2020 van 15.00-21.00 uur een online open dag voor scholieren. Vanwege het coronavirus zijn de fysieke open dagen van 21 en 25 maart komen te vervallen. Via de online open dag proberen we scholieren toch zo goed mogelijk te helpen met hun studiekeuze én ze tegelijkertijd iets van de sfeer van het HAS-gebouw te laten proeven, ook al is dat via hun scherm.

Het is niet voor het eerst dat onze instelling een online open dag houdt, eerder deden we dit al specifiek voor internationale studiekiezers. Tijdens de online open dag kunnen scholieren en hun ouders een algemene video bekijken over de HAS en tevens alle voorlichtingspresentaties van onze hbo-opleidingen bekijken. Ook kunnen ze vragen stellen via de live chat of WhatsApp. Ze kunnen luisteren naar ervaringsverhalen van docenten en studenten of advies inwinnen bij een studieadviseur. En ook ná de open dag zijn de video’s beschikbaar om terug te kijken.

Engelstalige opleidingen

De online open dag is gericht op de Nederlandse studiekiezer. Voor de internationale doelgroep is per Engelstalige opleiding in januari 2020 een webinar uitgezonden. Op de website hasuniversity.nl zijn deze webinars beschikbaar.

Persoonlijk contact

“Persoonlijk contact met de scholier vinden wij erg belangrijk”, vertelt Rutger van den Aker, communicatieadviseur bij HAS Hogeschool. “Omdat ons gebouw door de coronamaatregelen tijdelijk gesloten is voor onderwijs kunnen wij scholieren nu niet ontvangen. Daarom doen we er alles aan om de HAS-sfeer ook online zo goed mogelijk over te brengen. En misschien nog wel belangrijker: te zorgen dat ze toch in contact kunnen komen met onze HAS’ers. Naast een online open dag bekijken we ook de mogelijkheden voor een online variant van de proefstudeerdagen.”

Aanmelden? Dat kan op hashogeschool.nl