1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden award 2023

Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden Award 2023

Ivar, Duifje en Lennart zijn genomineerd voor de Frans van Leijden Award 2023! Dat heeft de jury afgelopen week bekendgemaakt.

Vanaf 2 oktober kun je stemmen op jouw favoriet. Op donderdag 2 november 2023 - bijna 3 jaar na het overlijden van onze dierbare en zeer gewaardeerde collega Frans van Leijden – wordt als eerbetoon aan hem de award voor de 2e keer uitgereikt tijdens 10 jaar HAS Venlo.

Publicatiedatum
10-07-2023

De genomineerden

De jury heeft uit 13 inzendingen 3 kandidaten genomineerd:

  • Ivar van Dorst – International Food & Agribusiness, afgestudeerd in 2021
  • Duifje van Dugteren – Food Innovation – afgestudeerd in 2022
  • Lennart Hoops - International Food & Agribusiness, afgestudeerd in 2023

Stemmen

Na de zomervakantie nemen de genomineerden ieder een promotiefilmpje op. Deze staan vanaf 2 oktober 2023 op deze site. Vanaf dan kun je ook stemmen op je favoriet. Uiteindelijk geeft de jury de doorslag, met haar eigen visie op de criteria én natuurlijk de voorkeur van het publiek hierin meewegend.

HAS Venlo 10 jaar

Op 2 november 2023 blikken we terug op 10 jaar HAS green academy Venlo, samen met onze community van studenten, (oud-)medewerkers, alumni en partners. Ook kijken we naar de toekomst op het gebied van food, business, biologie en health. Een programma dóór en vóór de community staat deze middag centraal en wordt ’s avonds afgesloten met een HAStastisch feest!