1. Home
  2. Meer HAS
  3. HAS Expo 2022

HAS Expo 2022

Na een succesvolle editie in 2021 waarbij de posters meer dan 7.000 keer zijn bekeken en 750 keer grondig zijn gelezen kozen we er ook dit jaar weer voor het digitaal te organiseren.

De HAS Expo 2022

De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: Het creëren van een betere toekomst voor onszelf en de wereld door bij te dragen aan een gezonde omgeving met voldoende gezond voedsel vanuit een volhoudbare balans tussen mens, natuur en economie.

Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

 

De digitale expositie van de BO-posters

In deze digitale expositie willen we je laten zien hoe onze studenten hun talent inzetten om bij te dragen aan de (maatschappelijke) uitdagingen die er zijn. Ze hebben de afgelopen maanden gewerkt aan innovatieve oplossing. Er zijn ruim 170 posters gemaakt, verdeeld over de thema’s agro, food, leefomgeving & natuur en business & ondernemerschap. De posters geven een inkijk in de real-life opdrachten die ze hebben uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers.

Extra makkelijk: ze zijn gebundeld op thema en onderwerp. Op elk gewenst moment te bekijken, iedere dag van het jaar.