1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Open dag - Den Bosch - 28 mei 2025

Open dag in Den Bosch

Zien we je op woensdagavond 28 mei 2025 tijdens onze open dag? Speciaal voor laatkiezers of juist voor early birds! Perfect voor een snel bezoek, maar zeker een goede kans om te ontdekken wat HAS green academy jou te bieden heeft. Aanmelden kan vanaf september 2024.

Beleef het

We verwelkomen je graag midden in ons HAS-gebouw waar alle opleidingen te vinden zijn met een gezellige, kleine stand. Hier kun je jouw vragen stellen. Ga ook zeker mee met de rondleiding voor een ontdekkingstocht door de school.

Handig voor als je nog twijfelt tussen hbo-opleidingen of als je voor de zomervakantie alvast een kijkje wil nemen!

Route: Onderwijsboulevard 221, Den Bosch
Introducees: Neem je familie of vrienden mee, wel zo gezellig. Iedereen is van harte welkom.

Haal alles uit je open dag bezoek:

  • Opleidingsstands > hier krijg je een indruk van de studie door (praktijk)voorbeelden en verhalen van studenten en docenten.
  • Rondleiding > studenten laten je de school & toffe praktijkruimtes zien!
  • Studieadviseurs > zijn aanwezig, mocht je vragen over toelatingseisen.
Datum
28-05-2025
Locatie
Den Bosch
Tijd
18:00 - 20:00

Vraag maar raak

Kijk eens bij de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan via WhatsApp. Tijdens de open dag zijn we ook op WhatsApp bereikbaar.

App het

FAQ open dag

Moet ik me vooraf aanmelden?

Ja, we vragen je om je aan te melden zodat we jou de laatste handige info kunnen sturen. Je krijgt dan ook de QR-code om te laten zien bij de open dag entree.

> Meld je hier aan.

Is het een vast programma?

Je kunt jouw bezoek aan de open dag vrij indelen. We vinden het belangrijk dat je alle tijd kunt nemen bij de opleidingsstands. De korte voorlichtingen starten meerdere keren. De rondleidingen starten doorlopend. Blijf gerust zo lang als je wilt, totdat de deuren sluiten! ;-)

Mag ik iemand meenemen naar de open dag?

Natuurlijk zijn je ouders, familie en vrienden ook van harte welkom! Zij hoeven zich niet aan te melden. Meld je als studiekiezer wel even aan, dan krijg je per mail een QR-code om bij de entree te laten scannen. Tot dan!

Zijn er voorlichtingen om te volgen?

Tijdens deze open dag in mei, speciaal voor laatkiezers en early birds, zijn er geen voorlichtingen. Op de opleidingenmarkt krijg je bij alle kleine, gezellige stands een goed beeld. Kijk rustig rond. Docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen en vragen te beantwoorden.

Meer leuke studiekeuze-events