1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Open dag - Den Bosch - 19 maart 2025

Open dag in Den Bosch

Bezoek de open dag op woensdagavond 19 maart 2025 van 18.00 - 21.00 uur in Den Bosch! Zo ontdek je welke hbo-opleiding bij jou past. Kom je ook sfeer proeven? Aanmelden kan vanaf september 2024.

Check het! Praktische info

Route: Onderwijsboulevard 221, Den Bosch
Introducees: Neem je familie of vrienden mee, wel zo gezellig. Iedereen is van harte welkom.

Haal alles uit je open dag bezoek:

  • Opleidingsstands > hier krijg je een indruk van de studie door leuke voorbeelden en experimenten. Onze studenten en docenten staan voor je klaar!
  • Korte infosessies > hierna weet jij waar de opleiding over gaat.
  • Rondleiding > studenten laten je de school & toffe praktijkruimtes zien!
Datum
19-03-2025
Locatie
Den Bosch
Tijd
18:00 - 21:00

Vraag maar raak

Kijk eens bij de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan via WhatsApp. Tijdens de open dag zijn we ook op WhatsApp bereikbaar.

App het

FAQ open dag

Is het een vast programma?

Je kunt jouw bezoek aan de open dag vrij indelen. We vinden het belangrijk dat je alle tijd kunt nemen bij de opleidingsstands. De korte voorlichtingen starten meerdere keren. De rondleidingen starten doorlopend. Blijf gerust zo lang als je wilt, totdat de deuren sluiten! ;-)

Mag ik iemand meenemen naar de open dag?

Natuurlijk zijn je ouders, familie en vrienden ook van harte welkom! Zij hoeven zich niet aan te melden. Meld je als studiekiezer wel even aan, dan krijg je per mail een QR-code om bij de entree te laten scannen. Tot dan!

Zijn er voorlichtingen om te volgen?

Tijdens deze open dag in mei, speciaal voor laatkiezers en early birds, zijn er geen voorlichtingen. Op de opleidingenmarkt krijg je bij alle kleine, gezellige stands een goed beeld. Kijk rustig rond. Docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen en vragen te beantwoorden.

Meer leuke studiekeuze-events