1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Online Proefles Packaging Projectmanager

Online Proefles Packaging Projectmanager

Bij het maken van een productverpakking komt heel wat kijken en schakel je met veel verschillende stakeholders. Van inkoop, design en marketing tot kwaliteit en wetgeving. Wil jij beter grip krijgen op dit proces en een nog betere gesprekspartner zijn voor stakeholders? Dan is de cursus Packaging Projectmanager wellicht iets voor jou. Onder leiding van deskundige docenten uit het werkveld word je meegenomen in de brede en complexe keten rondom verpakkingen.

cursus Packaging Projectmanager

Wil je weten wat je gaat leren tijdens deze cursus? Schrijf je dan in voor de gratis online proefles Packaging Projectmanager op donderdag 20 april 2023 van 19.30 – 20.30 uur.

Het belooft een interessante proefles te worden, waarin uiteraard de opbouw van de cursus aan de orde komt: de onderwerpen, de docenten, de opdrachten, de certificering. Maar we gaan het ook hebben over een actueel thema uit de cursus, namelijk duurzaamheid. Maar wat is nou eigenlijk een duurzame verpakking? Wat de consument onder duurzaam verstaat, hoeft dat in de praktijk helemaal niet te zijn.

Datum
20-04-2023
Locatie
Online
Tijd
19:30 - 20:30

Aanmelding Proefles Packaging Projectmanager

Aanmeldformulier voor de gratis proefles Packaging Projectmanager op donderdag 20 april 2023 van 19.30 – 20.30 uur.