1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Kennisevent: Inrichten en beheren van kwalitatief groen

Kennisevent: Inrichten en beheren van kwalitatief groen

Hoe beoordeel je je huidige groenstructuur? Hoe stuur je erop? Verschillende stakeholders, beleidsmakers en groenaannemers, hebben hier in een rol in. Hoe gaan we dit samen doen? Tijdens het Kennisevent: Inrichten en beheren van kwalitatief groen delen we resultaten (inclusief adviezen) van actuele onderzoeken.

Op 6 juli presenteren we de resultaten van diverse onderzoeken die samen een aanpak vormen voor het inrichten en beheren van kwalitatief groen. We geven antwoorden op vragen als:

  • Wat is de waarde van je huidige groenstructuur?
  • Wat zijn toekomstige robuuste groenstructuren?
  • Waar heb je invloed op?
  • Hoe houd je rekening met de wensen en welzijn van de mens?

De inzichten helpen je om betere keuzes voor het inrichten en beheren van kwalitatief groen.

 

Datum
06-07-2023
Locatie
Den Bosch
Tijd
12:00 - 17:00

We zien jou op 6 juli graag terug bij de HAS

Gemeenten Zoetermeer, Dordrecht en Rotterdam willen weten waar hun ‘waardevolle’ groene structuren zich bevinden, hoe je die inzet voor maatschappelijke opgaven en hoe je ze in de toekomst veerkrachtig houdt. Groenaannemer Vebego wil juist door middel van het groenbeheer het groene systeem veerkrachtig maken... Maar op welke parameters moet je dan sturen?

Deze diverse inzichten hebben wij gebundeld, geanalyseerd en delen wij met onze opdrachtgevers, studenten en werkrelaties tijdens een kennisevent op 6 juli in de Verkadefabriek, Den Bosch. Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan nu aan.

 

Aanmelden kennisevent