1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Dag van de Duurzame Verpakking 2023

Dag van de Duurzame Verpakking 2023

Verbinden, kennis delen, inspireren en netwerken, dát is waar het tijdens de Dag van de Duurzame Verpakking op 21 juni 2023 om draait. Met het thema ‘Samen gaan we ALL IN’ wordt er dit jaar in meerdere opzichten een allesomvattend event neergezet, waarbij de focus ligt op de gehele verpakkingsketen. Van de ontwikkeling van een verpakking tot aan de afvalverwerking, want alleen samen kunnen we de keten duurzamer maken.

Dag van de duurzame verpakking 2023

Frank den Brok, wethouder van de gemeente Oss, opent het event om 13:00 uur. Daarna zullen talentvolle studenten, professionals uit het onderwijs én het bedrijfsleven, het stokje overnemen. Zij zullen ingaan op de uiteenlopende uitdagingen die zijn gehoord binnen de verpakkingssector. Hierbij kan gedacht worden aan; greenwashing, consumentengedrag, wetgeving rondom coatings op karton, design thinking en meer… De dag wordt om 17:00 uur gezellig afgesloten met een netwerkborrel.

Sinds de eerste editie in 2020, wordt het event jaarlijks georganiseerd door de gemeente Oss in samenwerking met de HAS Green academy. Lees meer over de Dag van de Duurzame verpakkingen 2023

Datum
21-06-2023
Locatie
gemeentehuis Oss
Tijd
13:00 - 17:00

De Dag van de Duurzame Verpakking 2023

Wil jij ook iets inzetten, of nog beter, ALL IN gaan? Registreer je dan nu gratis.

Gratis registeren