1. Home
  2. HAS Expo

Dit was de HAS Expo 2020!

Op 18 juni was de HAS Expo 2020 bij HAS Hogeschool: een kennisexpositie waarmee wij aan iedereen laten zien wat we als hogeschool en kennis- en expertisecentrum in huis hebben. Vanwege de coronamaatregelen konden we helaas niemand ontvangen op onze vestigingen in Den Bosch en Venlo, daarom staken we de HAS Expo in een digitaal jasje.

Verschillende onderdelen binnen de HAS Expo zijn permanent terug te kijken en je vindt ze op deze pagina: de welkomstboodschap van collegevoorzitter Dick Pouwels, alle BO-posters van onze afstuderende studenten, Guided Tours door lectoren, docenten, studenten en bedrijfsadviseurs én natuurlijk de HAS-talkshow waarin lectoren ingaan op de invloed van de coronacrisis op de sector agro, food en leefomgeving.  

Wat is de HAS Expo?

De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: werken aan een betere toekomst voor onze mensen en de wereld. Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

Programma HAS Expo 2020