1. Home
  2. Onderzoek
  3. Aanmelden HAS consumentenpanel

Meld je aan voor het HAS consumenten-panel

Wil jij onze studenten helpen met hun onderzoek? Word dan lid van het HAS consumentenpanel. Bij HAS green academy wordt veel consumentenonderzoek uitgevoerd naar maatschappelijke vraagstukken door studenten en onderzoekers. Helaas lukt het vaak niet om een representatieve doelgroep te vinden voor deze onderzoeken. Door onze studenten wordt veel moeite gedaan om een representatieve doelgroep te werven. Deze consumenten zouden wij graag nog eens kunnen benaderen voor vervolgonderzoek. Daarom is het HAS consumentenpanel opgezet.

Door de wervingskracht van onze studenten in te zetten binnen dit panel kunnen onze studenten hun onderzoek beter uitvoeren. Dat is goed voor hun onderzoeksvaardigheden en voor de kwaliteit van het onderzoek.

Hoe werkt het HAS consumentenpanel?

Studenten starten elk halfjaar met een onderzoek. Via de mail kan jij als panellid hiervoor worden uitgenodigd. Er wordt van tevoren zorgvuldig geselecteerd, waardoor je alleen een mail ontvangt als je binnen de doelgroep van het onderzoek valt.

Het HAS consumentenpanel selecteert de doelgroep aan de hand van de opgegeven persoonsgegevens: geboortedatum, geslacht, postcode, hoogst genoten opleiding en de onderzoeksvoorkeur.

Je kan uitgenodigd worden voor uiteenlopende onderzoeksmethoden, waaronder interviews, online enquêtes, smaaktesten, focusgroepen en meer. In de uitnodiging krijg je informatie over het onderzoek toegestuurd. Je kunt per onderzoek bepalen of je wil deelnemen of niet. Per onderzoek wordt gekeken naar een passende beloning die wordt bepaald aan de hand van de tijdsduur en de inspanning die gevraagd wordt.

Waarom meedoen?

  • Je helpt onze studenten bij hun leerweg.
  • Je maakt kans op waardevolle beloningen zoals cadeaukaarten, goodiebags, informatieboekje, enz.
  • Je krijgt een uitgebreide terugkoppeling over het onderzoek waaraan je hebt deelgenomen, met de belangrijkste resultaten.
  • Je ontvangt vier keer per jaar een informatieve nieuwsbrief boordevol leerzame nieuwtjes over uitkomsten van onderzoeken, podcasts, documentaires, enz.

Voor wie?

Je kunt je inschrijven voor het HAS consumentenpanel als je:

  • Minimaal zestien jaar of ouder bent.
  • Kan communiceren via de mail.

Aanmelden

Afmelden

Afmelden als panellid

Als panellid kan je jezelf te allen tijde afmelden. Je kunt jezelf hier eenvoudig afmelden of je kunt een mail sturen naar consumentenpanel@has.nl om jezelf af te melden.

Afmelden voor nieuwsbrief

Ben je panellid en wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kun je jezelf gemakkelijk afmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar consumentenpanel@has.nl

Heb je vragen over het HAS consumentenpanel? Neem contact met ons op

Formulieren

Privacyverklaring

Bekijk hieronder de privacyverklaring.

Privacyverklaring HAS consumentenpanel
Onderzoekaanvraag formulier

Wil je gebruikmaken van het HAS consumentenpanel voor jouw onderzoek?

Klik hier voor het aanvraagformulier