Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Expo 2022

Op donderdag 16 juni, staat traditiegetrouw de HAS Expo op de agenda. Na een succesvolle editie in 2021 waarbij de posters meer dan 7.000 keer zijn bekeken en 750 keer grondig zijn gelezen kiezen we er ook dit jaar weer voor het digitaal te organiseren.

De HAS Expo 2022

De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: Het creëren van een betere toekomst voor onszelf en de wereld door bij te dragen aan een gezonde omgeving met voldoende gezond voedsel vanuit een volhoudbare balans tussen mens, natuur en economie.

Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

De digitale expositie van de BO-posters

In deze digitale expositie willen we je laten zien hoe onze studenten hun talent inzetten om bij te dragen aan de (maatschappelijke) uitdagingen die er zijn. Ze hebben de afgelopen maanden gewerkt aan innovatieve oplossing. Er zijn ruim 170 posters gemaakt, verdeeld over de thema’s agro, food, leefomgeving & natuur en business & ondernemerschap. De posters geven een inkijk in de real-life opdrachten die ze hebben uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers.

Extra makkelijk: ze zijn gebundeld op thema en onderwerp. Op elk gewenst moment te bekijken, iedere dag van het jaar.

Heb je interesse in een bepaald project of wil je meer weten over een thema? Bij elke pagina vind je aan de rechterkant een contactpersoon. Hij/zij vertelt je er graag meer over!

We hebben dit jaar geen evenement of officiële opening. Wel proberen we zoveel mogelijk projecten een podium te bieden en aandacht te vragen voor de expositie om zo de studenten in de spotlights te zetten, omdat we trots zijn op wat onze studenten en medewerkers hebben bereikt!

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Bekijk hier onderdelen van de HAS Expo 2020 terug

Onze thema's

Deel deze pagina