HAS Food Experience

HAS Food Experience 2019: Today's Food Challenges

Met een trots gevoel kijken we terug op een geslaagde 11e editie van de HAS Food Experience op 4 februari 2019. Ruim 200 vierdejaars HAS-studenten presenteerden hun oplossingen voor Today's Food Challenges aan een groot publiek.

Ook reikten we de FoodManShip Awards uit. Het was de eerste keer dat de publieksprijs aan 2 winnaars werd overhandigd door Kees van Rooij, burgemeester van Meijerijstad. De publieksprijs werd uitgereikt aan studenten van Voedingsmiddelentechnologie en Dier- en Veehouderij. Nieuw dit jaar is het HAS Food Jaaroverzicht, met foto's en teksten van alle studenten met hun uitdagingen én oplossingen.

De volgende HAS Food Experience vindt plaats op 4 februari 2020. 


HAS Food Experience 2019 is mede mogelijk gemaakt door

Partners

RabobankMarelBavariaAgriFood CapitalImagroAppèlNestléOndernemersLift+Albert HeijnSlow Food Masters

Supporters

GivaudanBunzlScelta MushoomsAgrifood CareerPepsiCoRijk ZwaanRademakerDarling IngredientsYor-inHoppeNyenrodeKrop en KoolLamb WestonZon Fruit & VegetablesUnilever Food SolutionsFriesland CampinaHutten

Donateurs

DUPP-Food Recruitment, Koninklijke Euroma,
Lenders BV Prei & Aspergeplanten, Schuttelaar & Partners