- …
- HAS Bedrijfsopleidingen
- Opleidingen en cursussen
- Bedrijfsopleidingen
- Workshop Zout- en suikerverlaging
Samenvatting
- Aanvangsdatum
- 17 juni 2021
- 05 oktober 2021
- Duur
- 1 dag
- Investering
- € 465,00
- excl. 21% BTW
Prijsspecificatie
- Cursusprijs
- € 450,00
- Cateringarrangement
- € 15,00
- Totaalprijs
- € 465,00
- excl. 21% BTW
- btw-prijs
- € 95,85
- Totaalprijs
- € 560,85
- incl. BTW
Inclusief digitaal lesmateriaal.
Als producent van een natuurlijke smaakmaker waarmee zout en ook vaak suiker verlaagd kan worden, willen wij graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de industrie. Tijdens de workshop leer je beter begrijpen wat de rol is van zout in bepaalde toepassingen. Dit bracht ons zeker op weer nieuwe ideeën voor onze eigen productontwikkeling. Een praktisch voorbeeld tijdens de cursusdag is hoe verschillend bepaalde zoetstoffen smaken in verschillende merken peperkoek. De Workshop zout- en suikerverlaging is een mooie workshop met een juiste verhouding tussen praktijk en theorie.
![]()