Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Cursus Professioneel natuurondernemer, niveau 2

Wil je de economische kansen die werken in en voor de natuur biedt beter benutten en zo jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Wil je meewerken aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke taal tussen pachters en grondeigenaren? Wil je als buitenmens en ondernemer bijdragen aan een draagkrachtige natuur? Het cursusprogramma ‘Natuurbeheer en ondernemerschap’ kan je helpen deze doelen te bereiken. De cursus Professioneel natuurondernemer (niveau 2) is onderdeel van dit cursusprogramma, bestaat uit min. 16 dagdelen en is bedoeld voor ondernemers van wie een groot deel van het bedrijf bestaat uit natuurgronden en die een grote mate van zelfstandigheid hebben bij het uitvoeren van het beheer en de monitoring. Inschrijven via de website van Aeres Hogeschool.

Inhoud

Na het volgen van de opleiding weet je hoe je kunt werken naar botanisch waardevolle graslanden en ken je bijzondere planten- en diersoorten kenmerkend voor natuurgraslanden. Bovendien kun je, indien van toepassing samen met de grondeigenaar, een ecologisch beheerplan opstellen en uitvoeren.

Excursies, thuiswerkopdrachten en toetsen zijn onderdeel van de cursus.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor ondernemers van wie een groot deel van het bedrijf bestaat uit natuurgronden en die een grote mate van zelfstandigheid hebben bij het uitvoeren van het beheer en de monitoring.

Duur

Deze cursus bestaat uit minimaal 16 dagdelen.

Deze cursus kan het hele jaar door worden gestart.


Deze cursus is mede mogelijk gemaakt door:

  • StaatsBosbeheer Logo

Samenvatting

Aanvangsdatum
01 januari 2021
Duur
8 dagen
Investering
€ 1.120,00
excl. 21% BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 1.120,00
Totaalprijs
€ 1.120,00
excl. 21% BTW
BTW-prijs
€ 235,20
Totaalprijs
€ 1.355,20
incl. BTW
Inschrijving verloopt via de website van Aeres en is doorlopend.
Zet de stap!