Social media

Check onze laatste berichten!

Events & nieuws

 • Jongen achter laptop

  Studiekeuze maken

  Een goede keuze voor een voltijd hbo-opleiding maken doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom hebben we de studiekeuze-ingrediënten voor je op een rijtje gezet. Of je nog geen idee hebt, of al een stap verder bent: wij zijn er om jou verder te helpen met de zoektocht naar de opleiding die bij je past!

 • Meeloopdag in Venlo

  pubDate
  26-06-2023

  Ben je je aan het oriënteren en wil je graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet? Leuk! Kom een dagje meelopen bij een van de opleidingen in Venlo! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

 • Hal HAS Den Bosch

  Meeloopdag in Den Bosch

  pubDate
  19-06-2023

  Je bent je aan het oriënteren en wil graag ontdekken hoe een dag bij de opleiding van jouw keuze eruitziet. Leuk, kom een dagje meelopen in Den Bosch! Vul het formulier in en dan plannen we samen met jou een datum waarop je mee kunt lopen met een student.

 • Mijn Tussenjaar

  Locatie
  Venlo

  Een studiekeuze maken, maar hoe dan? De wereld is groot, er zijn talloze studies met aansluitend nog meer banen waar je uit moet kiezen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke keuze kan zijn. Daarom bieden wij jou persoonlijke begeleiding en handvatten in het Mijn Tussenjaar-traject.

 • HAS-studenten

  Informatie voor nieuwe studenten

  Welkom bij de HAS! Om je op weg te helpen als nieuwe student vind je hier allerlei handige informatie. Zoals het betalen van het collegegeld, welke laptop je nodig hebt en alles over het vinden van een studentenkamer.

 • Aandragen nominaties Frans van Leijden Award 2023

  pubDate
  05-06-2023

  Meld jezelf of een (recent) afgestudeerde HAS student aan om kans te maken op de Frans van Leijden award 2023. Lees snel verder voor alle details over aanmelden nominaties, criteria, prijs en procedure.