Social media

Check onze laatste berichten!

Events & nieuws

 • Open dag in Den Bosch

  pubDate
  31-05-2023

  Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open dag op woensdag 31 mei 2023 vanaf 18:00 uur in Den Bosch. Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS green academy jouw match is!

 • Open dag in Venlo

  pubDate
  01-06-2023

  Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open dag op donderdag 1 juni 2023 vanaf 18:00 uur in Venlo. Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS green academy jouw match is!

 • Groene Woud

  Project over herinrichting Groene Woud genomineerd voor Groenpact Impactprijs 2023

  pubDate
  26-05-2023

  Een groep studenten van HAS green academy is met hun project ‘Klimaatveerkrachtig landschap – het Groene Woud’ genomineerd in de categorie ‘hbo’ voor de Groenpact Impactprijs 2023. In aanloop naar de uitreiking op 1 juni vertellen twee van hen – Lise de Groen en Gijs van de Wiel van de opleiding Management van de Leefomgeving - hoe zij een uniek herinrichtingsplan maakten voor het Groene Woud.

 • Jongen achter laptop

  Studiekeuze maken

  Een goede keuze voor een voltijd hbo-opleiding maken doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom hebben we de studiekeuze-ingrediënten voor je op een rijtje gezet. Of je nog geen idee hebt, of al een stap verder bent: wij zijn er om jou verder te helpen met de zoektocht naar de opleiding die bij je past!

 • Mijn Tussenjaar

  Locatie
  Venlo

  Een studiekeuze maken, maar hoe dan? De wereld is groot, er zijn talloze studies met aansluitend nog meer banen waar je uit moet kiezen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke keuze kan zijn. Daarom bieden wij jou persoonlijke begeleiding en handvatten in het Mijn Tussenjaar-traject.

 • HAS-studenten

  Informatie voor nieuwe studenten

  Welkom bij de HAS! Om je op weg te helpen als nieuwe student vind je hier allerlei handige informatie. Zoals het betalen van het collegegeld, welke laptop je nodig hebt en alles over het vinden van een studentenkamer.