1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Wijziging samenstelling Raad van Toezicht HAS green academy

Wijziging samenstelling Raad van Toezicht HAS green academy

Het komend half jaar zijn er enkele wijzigingen in de Raad van Toezicht van HAS green academy. Dhr. Hans Huijbers, de huidige voorzitter, treedt eind 2022 af. De Raad van Toezicht heeft uit haar midden een nieuwe voorzitter gekozen. Mevr. Anita Wouters neemt per 1 januari 2023 het stokje over, vice-voorzitter wordt Wim Bens.

Wim Bens - Anita Wouters

Hans Huijbers heeft zich 13 jaar lang met veel energie en enthousiasme ingezet voor de Raad van Toezicht, waarvan 9 jaar als voorzitter. Anita Wouters is sinds 2018 lid van de Raad van Toezicht en de huidige vice-voorzitter. Ze is topambtenaar geweest bij het rijk en was verantwoordelijk voor meerdere dossiers in het Groene Domein.

Publicatiedatum
04-10-2022

Toetreding Wim Bens

Per 1 juli 2022 is dhr. Wim Bens toegetreden als lid, op voordracht van ZLTO na het doorlopen van de sollicitatieprocedure. Wim Bens studeerde SPD/HEAO-BE (Staatspraktijkdiploma voor Bedrijfsadministratie) en haalde zijn MBA-diploma op Nijenrode. Hij heeft verschillende functies als directeur en toezichthouder vervuld en is sinds 1 april 2019 voorzitter van het bestuur van ZLTO, NCB ontwikkeling en lid van het bestuur van LTO NL. Dhr. Bens over zijn toetreding tot de Raad van Toezicht: “Vanuit mijn achtergrond, kennis en expertise lever ik graag een bijdrage om de HAS green academy het experisecentrum te laten zijn waar jonge mensen zich kunnen ontwikkelen om klaar te zijn in de wereld van agro, food en leefomgeving.”

Per 1 januari 2023 bestaat de Raad van Toezicht uit de volgende personen: Anita Wouters, Albert Vermuë, Egon Verheijden, Susanne Görtz-Kniest, Wim Bens. 

Meer informatie over de Raad van Toezicht