1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Lectoren in gesprek in podcastaflevering over belang voldoende verdienvermogen voor boeren

Lectoren in gesprek in podcastaflevering over belang voldoende verdienvermogen voor boeren

Deze aflevering is de eerste van een serie over het thema verdienmodellen en verdienvermogen. Er zijn veel boeren die aan de slag willen met nieuwe of andere vormen van landbouw. Verdienvermogen creëren is daarbij noodzakelijk. Waarom eigenlijk? Wat kan er al? En: wat is er nog nodig?

PJ-Daan-Florieke

Te gast zijn lectoren Daan Groot van het lectoraat Verdienvermogen voor natuurinclusieve landbouw en PJ Beers van de lectoraatgroep Future Food Systems. Presentator Florieke Koers praat met hen onder meer over het onderzoeksproject Kennis voor Verdienvermogen én het symposium Verdienvermogen voor kringlooplandbouw.

Publicatiedatum
13-05-2024

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.


Meer informatie over onderzoek bij HAS green academy vind je op onze website: has.nl/onderzoek