1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. HAS green academy behaalt opnieuw Cedeo erkenning

HAS green academy behaalt opnieuw Cedeo erkenning

Onze bedrijfsopleidingen en maatwerktrajecten scoren goed op klanttevredenheid. Zo goed zelfs, dat we opnieuw een Cedeo-erkenning hebben gekregen.

Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo deelnemers, (opleidings-)functionarissen en/of opdrachtgevers met gerichte vragen over hun ervaringen. Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre HAS green academy erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken.

Publicatiedatum
15-05-2023

Oordeel Cedeo

In hun eindoordeel is men unaniem positief over de HAS. Diverse deelnemers gaven aan de HAS actief aan te bevelen. Referenten roemen de kwaliteit, vooruitstrevendheid, praktijkgerichtheid en betrokkenheid. Reacties die dit illustreren: “Het is een goed praktijkgericht opleidingsinstituut, dat prettig is in de omgang en bovendien een goede manier om je netwerk uit te breiden”, “Op dit vakgebied is de HAS echt onderscheidend”, “De HAS is uniek. Nergens in de wereld bestaat een opleiding van dit niveau. Internationaal gezien is het verschil heel groot” en “In mijn geval is er een bedrijf door ontstaan dat het heel goed doet.” Eén referent sluit af met een oproep aan de HAS om uit te dragen hoe belangrijk de agri food sector is en vertelt: “In de wereld wordt er naar Nederland gekeken en in Nederland wordt erop neergekeken. De HAS kan hier een sleutelrol in spelen."

We zijn super trots op de resultaten van het Cedeo onderzoek. We worden gezien als een praktijkgericht, betrokken, kwalitatief, vooruitstrevend opleidingsinstituut voor het bedrijfsleven in agro, food en leefomgeving. Zo willen we ook gezien worden, dus ik ben trots op het hele HAS-team. En dank aan alle cursisten die ons iedere keer weer weten te vinden.
ir. A.M.L. (Anouk) van Rossum
Coördinator zakelijke dienstverlening Agri & Business

Tweejaarlijks dus actueel

De Cedeo-erkenning heeft als voorwaarde dat 80% van je klanten ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ moet zijn over de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast wordt de erkenning iedere 2 jaar opnieuw toegekend zodat deze altijd actueel is. Veel opdrachtgevers hebben als voorwaarde dat ze alleen diensten afnemen als een instituut Cedeo-erkend is. De Cedeo-erkenning is dus een mooie bekroning op ons werk.

Bekijk het volledige Cedeo rapport en het Cedeo-certificaat

Bekijk ons cursusaanbod

Sustainable Development Goals

  • Sustainable Development Goal 4: Kwaliteitsonderwijs