1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. HAS Food Experience bij de laatste 3 in de Europese finale EEPA Awards

HAS Food Experience bij de laatste 3 in de Europese finale EEPA Awards

De HAS Food Experience van HAS Hogeschool vertegenwoordigt Nederland tijdens de Europese finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2018. Tijdens de finale strijdt de HAS Food Experience in de categorie ‘Supporting the development of green markets and resource efficiency’ tegen projecten uit Portugal en Slowakije. Er zijn in totaal 6 categorieën. Er wordt beoordeeld op originaliteit en haalbaarheid, impact op de lokale economie, verbetering van de relaties met belangengroepen en overdraagbaarheid. HAS Hogeschool heeft de inzending versterkt met referenties van betrokken studenten, ondernemers en overheid.

Op de shortlist

Op 26 september maakte EEPA bekend welke 19 projecten definitief de shortlist hebben gehaald. Dit zijn de meest originele en succesvolle initiatieven van overheden en publiek-private partnerschappen uit de EU. Er waren in totaal 303 inzendingen uit 32 landen. 56 inzendingen gingen naar de voorrondes. De prijsuitreiking is op 20 november tijdens de EEPA Awards Ceremony tijdens de SME Assembly in Oostenrijk.

Over de HAS Food Experience

De HAS Food Experience is hét inspirerende foodevent met vernieuwende projecten en concepten voor de toekomst van aanstormende foodprofessionals die studeren aan de verschillende opleidingen van HAS Hogeschool. Afgelopen januari opende HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor deze dag vol inspiratie, interactie en foodbeleving en ontving maar liefst 1500 bezoekers. De volgende editie is op 5 februari 2019.
Lees meer over de HAS Food Experience

Over de EEPA Awards

Doel van de EEPA Awards is het stimuleren van innovatie in Europa en het identificeren en belonen van initiatieven die ondernemerschap bevorderen. De Awards zijn bestemd voor (decentrale)  overheden, kennisinstellingen, scholen, publiek-private samenwerkingsverbanden, die met creatieve en inspirerende projecten ondernemerschap stimuleren. De Europese Commissie organiseert de Awards al ruim 10 jaar.