1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Eerste uitreiking Hippische Innovatie Award tijdens de Dutch Masters 2019

Eerste uitreiking Hippische Innovatie Award tijdens de Dutch Masters 2019

Tijdens The Dutch Masters 2019 in Den Bosch wordt op het Dutch Masters Innovation Seminar op vrijdag 15 maart 2019 voor de eerste keer de Hippische Innovatie Award uitgereikt. Deze award richt zich op startende, hippische innovators. De winnaar van de award krijgt een bedrag van €5.000,- en een golden ticket voor toegang tot het acceleratieprogramma van Ondernemerslift+.

Daarmee wint deze innovator niet alleen een mooi geldbedrag, maar krijgt hij of zij ook professionele begeleiding, toegang tot nieuwe afzetmarkten en een netwerk waar je ‘u’ tegen zegt. Een uitgelezen kans om een innovatie te kickstarten. 


Over het seminar

De Hippische Innovatie Award is onderdeel van het Dutch Masters Innovation Seminar, een initiatief van HAS Hogeschool, Ondernemerslift+ en The Dutch Masters. Deze toonaangevende organisaties hebben de handen ineen geslagen om hippische ondernemers, studenten, experts, bedrijven en paardensporters bij elkaar te brengen en de ontwikkeling en omarming van nieuwe producten en diensten te versnellen.


Inschrijven?

Het is voor innovators nog mogelijk zich in te schrijven. Op 15 maart mogen zij dan voor een vakjury hun innovatie pitchen. Ook als je niet mee wilt dingen naar een award is het mogelijk deel te nemen aan het Dutch Masters Innovation Seminar en te genieten van boeiende sprekers en inspirerende succesverhalen. 


Inschrijven kan via www.dutchmastersinnovation.com