1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Eerste HAS microcredential uitgereikt

Eerste HAS microcredential uitgereikt

Ruim een jaar geleden sloot de HAS zich aan bij de pilot Microcredentials van de Vereniging Hogescholen. Binnen deze pilot mogen we nu een mooie pijlpaal vieren. De eerste HAS green academy microcredential is namelijk uitgereikt aan Elle Janssen, projectmanager bij Scelta Mushrooms. Elle ontvangt de microcredential voor de succesvolle afronding van de cursus Business Concept & Sales in Venlo.

Elle Janssen is enthousiast over de pilot microcredentials. “Microcredentials stimuleren dat mensen naast hun werk zichzelf blijven ontwikkelen. Het staat voor een bepaalde waarde. Het maakt daarnaast voor werkgevers duidelijk wat de belasting is geweest van de cursus, waardoor je als medewerker waardering krijgt voor je inspanningen. Trots dat ik de eerste microcredential van de HAS mag ontvangen, die heb ik mooi in mijn digitale rugzak!”

Publicatiedatum
01-02-2023

Deze mooie mijlpaal werd gevierd met een bosje bloemen van docent en ontwikkelaar van de eerste microcredential Esther Vennekens.

Dit jaar gaan er nog meerdere HAS microcredentials digitaal worden uitgereikt. Andere cursisten van de cursus Business Concept & Sales kunnen na succesvolle afronding van de cursus een microcredential aanvragen. Ook gaan er andere cursussen aangesloten worden op de pilot. 

Sustainable Development Goals

  • Sustainable Development Goal 4: Kwaliteitsonderwijs
  • Sustainable Development Goal 8: Eerlijk werk en economische groei
  • Sustainable Development Goal 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken