1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Bruisende ideeën voor innovatieprogramma circulaire verpakkingen

Bruisende ideeën voor innovatie-programma circulaire verpakkingen

Er zijn veel bruisende ideeën en initiatieven in de regio Oss op het gebied van innovatie, new business, circulariteit, verpakkingen en food. Zo werken Osse Bedrijven, gemeente Oss en HAS green academy samen aan nieuwe concrete oplossingen op het gebied van circulaire verpakkingen. Het moet volgens de betrokken bedrijven en partners onder andere slimmer, meer met minder, meer in verbinding met systeemspelers én niet te vergeten moeten we marktkansen blijven verzilveren.

innovatieprogramma circulaire verpakkingen

Publicatiedatum
01-11-2022

Met het innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen werkt de regio Oss aan beweging en vooruitgang. Het programma is onderdeel van de Regio Deal Noordoost Brabant. Tijdens de brainstormsessie 4 oktober jl. op de inspirerende locatie Dome-X zijn er weer volop uitdagingen en oplossingen gedeeld door koplopers. Vanuit HAS green academy verzorgden Koen Nouws Keij en Stefan Hermsen samen met de gemeente Oss een interactieve sessie.

Hulpvragen en onderzoeksvragen werden geformuleerd op diverse onderwerpen zoals; circulaire keten, wetgeving, productieprocessen, new business, marketing & communicatie, product & verpakkingsontwikkeling. De 'oogst' is meer dan genoeg voor vier onderzoeksopdrachten waar onze enthousiaste studenten hun tanden in gaan zetten, startend in februari 2023. De komende weken worden de onderzoekslijnen uitgewerkt met bedrijven en de gemeente Oss.  

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Koen Nouws Keij; k.nouws@has.nl en/of Stefan Hermsen; S.Hermsen@has.nl.

Heb jij ook vraagstukken binnen jouw bedrijf waar je de expertise en/of mankracht niet voor in huis hebt? Wil jij innoveren, verduurzamen of jouw productieproces optimaliseren? Onze studenten en docent-adviseurs gaan de uitdaging graag met jou aan. Met onze expertise en enthousiasme zorgen wij voor een passend eindresultaat. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met Koen Nouws Keij; 06 28045629,  k.nouws@has.nl.

Samenwerking met HAS green academy?