1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Bekijk nu de aftermovie en fotoalbum van de Talkshow Food & Health Tomorrow

Bekijk nu de aftermovie en fotoalbum van de Talkshow Food & Health Tomorrow

Bij HAS green academy was op 18 januari de Talkshow Food &Health Tomorrow, dé talkshow van HAS green academy over de toekomst van voeding en gezondheid. We kijken terug op een inspirerende dag met inhoudelijk interessante gesprekken over onze voedselomgeving en hoe onderwijs, zorg, ondernemers en overheid hun rol kunnen pakken in het gezonder maken van die omgeving.

Talkshow Food & Health Tomorrow

Publicatiedatum
10-02-2023

Samen hard maken

De tafelgasten waren aan elkaar gewaagd en werden met enthousiasme begeleid door microbioloog en columnist Rosanne Hertzberger en vaste gasten Elies Lemkes-Straver (gedeputeerde Landbouw & Voedsel van de Provincie Noord-Brabant) en Herman Peppelenbos (lector Groene Gezondheid bij HAS green academy). En we zijn nog lang niet uitgepraat, want als één ding duidelijk werd, was wel het feit dat de voedselomgeving alleen gezonder wordt als we ons er samen voor hard maken en actie ondernemen.

Aftermovie en fotoalbum

Wil je nagenieten de Talkshow Food &Health Tomorrow? Of heb je ‘m gemist en wil je toch een beetje meegenieten? Bekijk dan de aftermovie en het fotoalbum en laat je inspireren!

We hielden de talkshow in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant en het Jeroen Bosch Ziekenhuis mede mogelijk gemaakt door Dutch Food Week.