1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Activiteiten Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen onder de vlag van Stichting HAS Opleidingen

Activiteiten Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen onder de vlag van Stichting HAS Opleidingen

Activiteiten van Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen worden vanaf 1 juni aangestuurd door Stichting HAS Opleidingen. Zowel leveranciers als klanten merken hier in de praktijk vrijwel niets van.

Bij HAS Hogeschool zijn onderwijs, kennistransfer en onderzoek gericht op de dagelijkse praktijk, het echte leven. Kennis en ervaring van HAS-docenten en professionals uit het werkveld komen samen met de frisse blik van onze studenten. Zo werken we samen aan oplossingen voor kleine en grote vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving. De strategie en ambitie van HAS als geheel, die gericht is op het verkrijgen en behouden van een voorlopers-positie in innovatie en ontwikkeling binnen deze sectoren, maakt een nauwe(re) samenwerking noodzakelijk. Daarom is per 1 juni 2020 de aansturing van alle activiteiten van Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen overgedragen naar Stichting HAS Opleidingen.

Wat betekent dit voor leveranciers en klanten?

Je bent leverancier
Jouw contact blijft nog net zo plezierig als voorheen. De contactpersonen blijven hetzelfde. In 2020 worden de contracten nog steeds afgesloten vanuit Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen. Ook de facturatie zal in 2020 nog via Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen verlopen. Echter zijn schriftelijke uitingen voorzien van het logo van HAS Hogeschool.

Je bent klant
In de reguliere contacten met de HAS Hogeschool merk je hier niets van. Wel zijn schriftelijke uitingen voorzien van het logo van HAS Hogeschool. In 2020 worden overeenkomsten en offertes nog vanuit Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen verstuurd. Contracten en overeenkomsten die eerder afgesloten zijn, blijven onveranderd van kracht.

Vragen? Neem contact met ons op.