Bekijk de partnerships 2021

De HAS Food Experience is hét inspirerende foodevent met vernieuwende projecten en concepten voor de toekomst van aanstormende food professionals. De organisatie van de HAS Food Experience wordt volledig bekostigd met sponsorgelden. Denk daarbij aan programmering, communicatiemiddelen, catering, aankleding.

Partners en sponsoren van de HAS Food Experience zijn organisaties die creativiteit, technologie en innovatie in de foodbranche hoog in het vaandel hebben staan, jong talent en het onderwijs een warm hart toedragen en hieraan een actieve bijdrage willen leveren. 

 

Sponsor worden?

U heeft de keuze uit drie pakketten en ook in kind sponsoring behoort tot de mogelijkheden. Waarom uw bedrijf verbinden aan de HAS Food Experience?

  • U krijgt de kans uw bedrijf te profileren richting het talent van morgen.
  • U raakt geïnspireerd en doet nieuwe, frisse ideeën op.
  • U bezoekt het online food event van het jaar, volop gelegenheid van het leggen en onderhouden van interessante contacten binnen de food sector.


Wilt u voor de 13e editie ook sponsor worden? Neem dan contact op met Linda Bonte of Maarten Luijf, aquisitie & partnerships voor alle mogelijkheden.