1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Online kennismakingssessie opleiding GIS-specialist

Online kennismakingssessie opleiding GIS-specialist

Benieuwd naar de wereld van Geografische Informatiesystemen (GIS)? Kom naar onze kennismakingsbijeenkomst op 9 september 2024 en ontdek alles over de opleiding tot GIS-specialist!

Datum
09-09-2024
Locatie
Online
Tijd
11:00 - 12:00

De opleiding GIS-specialist

Gegevens zijn er in overvloed. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze op een snelle en efficiënte manier inzet? De waan van de dag en de diversiteit aan vragen die je gesteld worden zorgen er dikwijls voor dat je voor (korte termijn) snelheid kiest in plaats van (lange termijn) structuur. Je maakt bijvoorbeeld snel een kaart voor je collega, terwijl je met kaartlagen in een viewer meer collega’s kunt helpen. In samenwerking met Geon biedt HAS green academy de opleiding GIS-specialist aan, waar jij leert om sneller en efficiënter met je data om te gaan. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een microcredential, officiële erkenning vanuit HAS green academy, Applied Geo Information Science en kun je een microcredential in de vorm van een EduBadge aanvragen.

Meer over de online kennismakingssessie

Tijdens deze sessie leggen we uit:

  • Waar de opleiding over gaat: Ontdek de boeiende onderwerpen die aan bod komen, van basisprincipes tot geavanceerde analysetechnieken.
  • De opzet van de opleiding: Leer hoe de opleiding is gestructureerd en welke modules je gaat volgen.
  • Certificering: We vertellen meer over het erkende certificaat dat je ontvangt na succesvolle afronding van de opleiding.
  • Voor wie de opleiding is bedoeld: Kom erachter of deze opleiding bij jou past en welke voorkennis je nodig hebt.
  • Ruimte voor vragen: Stel al je vragen en krijg direct antwoord van onze deskundige docenten.

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de opleiding GIS-specialist. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een veelbelovende carrière in GIS!

Datum: 9 september 2024
Tijd: 11:00 - 12:00 uur
Locatie: Online (link volgt t.z.t. per e-mail na aanmelding)

Meld je aan voor de online kennismakingssessie

Meer weten? Neem contact met ons op