1. Home
  2. Meer HAS
  3. Blogs
  4. Voedseldialoogblog: Lector Annet Roodenburg interviewt MVO, ketenorganisatie van de oliën- en vettenindustrie

Voedseldialoogblog: Lector Annet Roodenburg interviewt MVO, ketenorganisatie van de oliën- en vettenindustrie

Als je het Nederlands voedingspatroon vergelijkt met de aanbevelingen zoals opgesteld door de Gezondheidsraad, dan eten we te weinig vezels, groente en fruit en te veel zout, suiker en energie en ook te veel verzadigd vet. Over dat laatste gaat de nieuwste serie blogs op onze HAS Hogeschool Blog. Lector Annet Roodenburg ging op bezoek bij MVO, de ketenorganisatie van de oliën- en vettenindustrie.

Zijn vetten gezond?

Ze sprak met Directeur Frans Claassen en zijn collega Nicole Vervaet over hoe de deze keten in elkaar zit, wat de grootste uitdagingen zijn de komende jaren en hoe het nou eigenlijk zit met vetten en gezondheid. En wat is eigenlijk duurzame palmolie?

Lees de serie blogs

Over de HAS Hogeschool Blog

Deze blog is onderdeel van het online platform van HAS Hogeschool. Op de blog komen lectoren en docenten aan het woord: zij spotten trends, gaan in op de actualiteit, spreken met het werkveld en vertellen over hun projecten. Maar bovenal laten ze zien hoe bevlogen zij zijn om als expert alle kennis en ervaring die ze hebben over te dragen op jou als student of professional en je zo te helpen je projecten nóg beter aan te pakken. Lees meer