1. Home
  2. Meer HAS
  3. Blogs
  4. Bloggen in Coronatijd: Koningshof

Bloggen in Coronatijd: Koningshof: een stuk kaas, of toch plakjes?

Lekker bezig zijn in het zonnetje, met anderen, maar op een veilige afstand. Precies waar veel mensen nu naar op zoek zijn. In de aflevering van Jinek van 20 april hoorde ik (HAS student en gastblogger Maud) dat in deze social distancing tijden volkstuintjes steeds populairder worden.

Mensen zijn op zoek naar manieren om vellig naar buiten te kunnen. En dan ook nog sociaal bezig kunnen zijn. Dit soort tuintjes lijken voor veel mensen een oplossing te zijn. Dit is goed nieuws voor Roeland Meek van Koningshof in Utrecht. Hij merkte dit ook direct toen de maatregelen aangekondigd werden. “Toen was het veel drukker dan op een reguliere zaterdag.” 

 

Meer lezen? Lees de volledige blog: Koningshof: een stuk kaas, of toch plakjes?

OVER DE HAS HOGESCHOOL BLOG

Deze blog is onderdeel van het online platform van HAS Hogeschool. Op de blog komen lectoren, docenten en studenten aan het woord: zij spotten trends, gaan in op de actualiteit, spreken met het werkveld en vertellen over hun projecten. Maar bovenal laten ze zien hoe bevlogen zij zijn om als expert alle kennis en ervaring die ze hebben over te dragen op jou als student of professional en je zo te helpen je projecten nóg beter aan te pakken. Lees meer