1. Home
  2. Meer HAS
  3. Blogs
  4. Bloggen in Coronatijd: Agriprogress

Bloggen in Coronatijd: Agriprogress: La tutta bella familia

Iedereen heeft zich de afgelopen weken aan moeten passen aan het nieuwe normaal. Voor mij betekende dat na 5 weken in Kopenhagen opnieuw m’n spullen pakken. Terug naar Nederland en geen buitenlandstage. Gelukkig betekende dit voor mij wel dat ik deze blogs mocht gaan schrijven. Op het moment dat ik Pieter Helfferich van Agriprogress sprak had hij eigenlijk in Roemenië moeten zijn. Op een beurs. Samen met een groep toeleveranciers en melkveehouders hadden ze daar willen staan om te praten over precisielandbouw. Maar nu zit hij, net als vele mensen over de wereld met hem, thuis. Achter zijn laptop.

Maar zeker niet de hele dag. “Met zulk mooi weer 5 dagen lang 8 uur per dag achter de computer, dat moet je niet willen,” vertelt hij. “Dat heeft weinig nut.” In plaats daarvan gaat hij wandelen of fietsen. Of het land in met de weidevogelbescherming.

Meer lezen? Lees de volledige blog: Agriprogress: La tutta bella familia

 

OVER DE HAS HOGESCHOOL BLOG

Deze blog is onderdeel van het online platform van HAS Hogeschool. Op de blog komen lectoren, docenten en studenten aan het woord: zij spotten trends, gaan in op de actualiteit, spreken met het werkveld en vertellen over hun projecten. Maar bovenal laten ze zien hoe bevlogen zij zijn om als expert alle kennis en ervaring die ze hebben over te dragen op jou als student of professional en je zo te helpen je projecten nóg beter aan te pakken. Lees meer